0343 – 51 20 63
Selecteer een pagina

Konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen

Voor vogels, konijnen, knaagdieren, reptielen en exotische zoogdieren, dierentuindieren en parkdieren kunt u op afspraak terecht bij Frank Verstappen en Willem-jan Kitslaar.
Veelal werken ze op verwijzing door uw eigen dierenarts maar u hebt daarnaast ook de mogelijkheid om direct zelf een afspraak te maken.

Bel met Driebergen

0343-512063

Frank Verstappen

  • Frank Verstappen is Europees erkend specialist; Diplomat of the European College of Zoological Medicine (ECZM).
  • Hij is ook als dierenarts verbonden aan verschillende dierentuinen waaronder Artis, Avifauna, BestZoo. Naast de dierentuinen verzorgt hij de diergeneeskundige begeleiding van verschillende private dierencollecties. Speerpunten in deze begeleiding zijn ziektepreventie en behandeling, voortplanting, regelgeving (Balai, import-export, dierziekteuitbraken, dierentuinvergunning) en toezicht op welzijn.
  • Hij reist regelmatig naar het buitenland voor werkzaamheden en presentaties op het gebied van vogels en bijzondere dieren. Hierbij geeft hij praktische adviezen op gebied van huisvesting, voeding, verzorging, voortplanting en diergeneeskundige aspecten aan dierentuinen, particuliere eigenaren en aan (semi-) overheidsinstellingen.
  • Frank Verstappen begeleidt daarnaast ook bedrijven uit zeer uiteenlopende branches met vragen of specifieke wensen op gebied van vogels, reptielen, exotische zoogdieren en parkdieren. Bijvoorbeeld op het gebied van medicijnontwikkeling, voeding en supplementen. Zijn groot efficiënt netwerk biedt hierbij vele voordelen.

Willem-jan Kitslaar

 

  • Willem-jan heeft per 1 april 2017 de praktijk verlaten. Hij werkt nu als dierenarts van dierenpark Amersfoort.